Team Weekchallenge – 3 Maart

U bent hier:
  • Home
  • Team Weekchallenge – 3 Maart
Geschatte leestijd: 1 min

Team Weekchallenge – 3 Maart

Kaartenspel! 

Pak allemaal een stok kaarten (heb je die niet, maak dan briefjes die je scoort van 2 tot en met 10 en voeg daar de boer, vrouw en koning aan toe. Hussel de briefjes en laat één iemand de eerste kaar openen. Plaats het openen van jouw kaart online zodat iedereen kan zien hoe hoog jouw kaart is. Op het moment dat je jouw kaart omdraait benoem je een oefening. Je hoeft deze nog niet uit te voeren.

VERVOLGENS, geeft de volgende persoon op video aan of zijn of haar bovenste kaart hoger of lager is (niet spieken van te voren). Op het moment dat je het goed raad dus als je hoger zegt en de kaart ook hoger is hoef je niks te doen, maar raad je het fout? Dan dien je de opdracht van de persoon voor jou uit te voeren.

Bijvoorbeeld: Mark heeft de eerste kaart gedraaid en dat is een 6, hij geeft aan dat de opdracht is 10 keer opdrukken, dan pakt bijvoorbeeld Amy de volgende kaart en zegt lager maar draait vervolgens op haar stapel een 8 dan dient Amy 10 push ups te doen. Etc. etc.

Voer dit allemaal uit en pak 100 punten voor jouw team.

Help ons om zo veel mogelijk mensen in beweging te krijgen, deel jullie challenge via social media en tag @monnezorgenbeweging.

Was dit artikel behulpzaam?
Niet nuttig 0